22 Ocak 2014 Çarşamba

La Psiho In Constanta

Cand fobiile perturba viata unei persoane, psihoterapia poate fi foarte utila, vizitati acest website La Psiholog In Constanta.

  In cazul a cel putin 80% din cei afectati de fobie  simptomele fobiei sunt inlaturate cu ajutorul tratamentului care consta in psihoterapie ori medicatie sau o combinare a lor.
Fara tratament, boala poate dura mai multi ani si se agraveaza in timp.
Multi dintre pacientii cu agorafobie pot avea si alte fobii. Agorafobia se trateaza medicamentos si psihoterapeutic.
In general, administrarea medicatiei este recomandata doar de catre medicul psihiatru, pentru o perioada scurta de timp. Renuntarea la medicatie se face treptat, pentru a nu exista riscul reaparitiei simptomelor de anxietate, intr-o forma mult mai grava.
Prin psihoterapie, clientul invata managementul anxietatii prin exercitii de respiratie si de relaxare si cum sa actioneze asupra convingerilor irationale care stau la originea tulburarilor sale. Invata sa se teama mai putin, ceea ce duce la diminuarea simptomelor si, in consecinta, la o interpretare si mai putin amenintatoare a situatiei. Daca la inceput totul se desfasoara cu efort constient, dupa un timp de exersare se formeaza un nou automatism prin care care reactioneaza mult mai adecvat fata de situatiile care inainte ii produceau anxietatea, fobia sau atacul de panica.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder